lauantai 18. tammikuuta 2014

Kehitysopin suuri petos

Evoluutiobiologia tutkii Jumalan luomaa luontoa, eikä voi muuta kuin tuoda esiin yhä uusia todisteita Luojan viisaudesta, ajatuksen syvyydestä, kaukonäköisyydestä, mielikuvituksen rikkaudesta, kauneuden rakkaudesta, ...

Vaan Suomen kansa on jounut pirunlientä, kehitysopin nimellä kulkevaa pseudotiedettä, ja omaksunut tästä liejusta kaikenlaisia virheellisiä, vanhentuneita, järjettömiä väitteitä muka tieteellisenä maailmankatsomuksena.

Suomen kansa.

En tarkoita alan erityisiä harrastajia, ateisteja, ID linjalaisia, kreationisteja... vaan Mattia ja Maijaa Alekstanterinkadulla, joiden sydämestä järjen nimissä omaksutut valeet ovat murtaneet uskon Israelin Jumalaan, joka on ainoa todellinen Jumala.

Ja niin olemme palanneet tuohon muinaiseen kaiken synnystä kertovaan loruun, jota ekaluokkalaiset jo totuutena maailman ja elämän synnystä hokevat, tietämättä, että se ei edusta mitään tieteellistä tosiasiaa.

Näin siis Suomen kansan mielestä kaikki on saanut alkunsa ilman mitään yliluonnollisia jumaluuksia tai suunnittelijoita tai luojia,

yhdestä pisteestä!


Oli ennen Onnimanni,
Onnimannista matikka.
Matikasta maitopyörä,
maitopyörästä pytikkä.
Pytikästä pöytäristi,
pöytärististä ripukka.
Ripukasta rintasolki,
rintasoljesta sopukka.
Sopukasta Suomen kirkko,
Suomen kirkosta kipinä
Kipinästä kirjanmerkki,
kirjanmerkistä meteli.
Metelistä meidänherra
meidänherrasta hevukka.
Hevukasta heinäkelkka
heinäkelkasta kekäle.
Kekäleestä kenkäraja,
kenkärajasta rapukka.
Rapukasta raidanhaara
raidanhaarasta harakka
Harakasta hangonvarsi
hangonvarresta vatikka.
Vatikasta vallesmanni,
vallesmannista matikka.
Matikasta maitopyörä,
maitopyörästä pytikkä.
Pytikästä pöytäristi,
pöytärististä ripukka.
Ripukasta rintasolki
rintasoljesta sopukka.
Sopukasta Suomen kirkko,
Suomen kirkosta kipinä.
Kipinä kirjanmerkki
kirjanmerkistä meteli.
Metelistä meidänherra
meidänherrasta HERÄTYS!

wikipedia 

Esimerkiksi biologian opetuksesta kouluissa lapsille ja nuorille
"alussa oli jonkinlainen klöntti, limaläjä..."

Ei ollut.

Ensimmäiset tunnetut merkit elämästä maapallolla ovat ilmakehän luomiseen tarvittavia yhteyttäviä leviä, jotka ovat yhtä välttämättömiä elämälle (happi) kuin vesikin. Otti pari miljardia vuotta, mutta niin vaan planeettaamme alkoi peittää happirikas kehä.

Intelligent design, Älykästä suunnittelua, todellakin!

Vaan mistä nämä monimutkaista auringon valoa hyödyntävät ensimmäiset asukit tulivat, kuka niitä opetti hengittämään? Siinä haaste, jota tiede ahkerasti tutkii ilman uskonnon välineitä.

Muuten... ei ikinä koskaan milloinkaan luonnontiede ole ollut uskonnon sovellutusta vaan havainnointia, jolla toki on uskonnollisia ulottuvuuksia ja väriä. Kuten on tänäänkin.

2 kommenttia:

  1. "Vaan mistä nämä monimutkaista auringon valoa hyödyntävät ensimmäiset asukit tulivat, kuka niitä opetti hengittämään? Siinä haaste, jota tiede ahkerasti tutkii ilman uskonnon välineitä."

    Täh? Onko biologia heittänyt kuperkeikkaa kouluaikojen jälkeen? Silloin väitettiin, että kemosynteesi oli ensin. Ja siis että ensimmäiset eliöt eivät välittäneet pätkääkään auringosta. Wikipedian mukaan nykyään ei ole selvyyttä, onko kemosynteesi todella ajallisesti edeltänyt fotosynteesiä. Fotosynteesiin kykenevä elämä on joka tapauksessa jo todella kompleksista. Ei mitään parin DNA- tai RNA-kodonin mittaisella koodilla tuotettavaa, vaan edellyttää hyvin monimutkaisia biokemiallisia koneita ja piiiitkät määrät merkityksellistä geneettistä koodia, jota ei tuosta vain synny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On. Löydöt Australian rannikon basaltin sisältä on tehty 2000 luvulla. Luonnontieteen löydöt vievät tutkimusta ja teoriaa eteenpäin joskus hyvin yllättävällä tavalla.

      Poista